Vuoristo-oppaan työpaikkana on koko maailma

Lähettiläämme Alexander Nordvall opiskelee vuoristo-oppaaksi ja viettää enemmän aikaa ulkona kuin sisällä. Kesällä hän kiipeilee kiipeilyseinillä, vaeltaa ja valloittaa vuoria. Talvella ohjelmassa on jääkiipeilyä ja retkiä vuorenhuipuille. Alta löydät joitakin Alexanderin seikkailuillaan ahkerasti käyttämiä suosikkituotteita tuotemerkeiltä Scarpa ja Darn Though. Alexander kokeilee kaikki tuotteet käytössä ja asettaa korkeat vaatimukset sekä toimivuudelle että kestävyydelle.

Lue lisää
Luontoturismi - Kotilomasuunnitelmaa jokaiselle

Olemme joskus huonoja retkeilemään kotiseudullamme paikoissa, joilla on jännittävä historia, ja upea luonto löytyy usein lähempää kuin uskotkaan. Tutustu eri foorumeihin ja tee bucketlist paikoista, joissa haluaisit käydä. Lue niistä etukäteen, niin retkestä tulee hauska ja jännittävä koko perheen seikkailu! Muista pakata mukaan eväät tai valmista herkullinen ateria ulkona.

Lue lisää
2 kotilomasuunnitelmaa jokaiselle, sekä perheille että aktiivisille ulkoilijoille

Vaeltaminen on sekä edullista että hyväksi terveydelle, ja pohjoinen luonto on vaeltajan paratiisi. Löydä lähellä sijaitseva vaellusreitti paikallisista vaellusaiheisista Facebook-ryhmistä!

Lue lisää
Bushcraft innostaa vastuullisempaan elämään

Vietämme jatkuvasti enemmän aikaa ulkona luonnossa. Siksi on tärkeää muistaa kunnioittaa luontoa ja retkeillä vastuullisesti. Hae innoitusta luonnosta bushcraftin avulla ja palaa juurille kirjaimellisesti. Retkeilyyn on tärkeää valita oikeat varusteet.

Lue lisää