Luontoturismi - Kotilomasuunnitelmaa jokaiselle

Ansel_Adams_2018_jussioksanen-6624-720x480-7a9bec2d-43d6-494b-802d-e410e77ea542.jpg

Luontoturismi

Olemme joskus huonoja retkeilemään kotiseudullamme paikoissa, joilla on jännittävä historia, ja upea luonto löytyy usein lähempää kuin uskotkaan. Tutustu eri foorumeihin ja tee bucketlist paikoista, joissa haluaisit käydä. Lue niistä etukäteen, niin retkestä tulee hauska ja jännittävä koko perheen seikkailu! Muista pakata mukaan eväät tai valmista herkullinen ateria ulkona.

Biolite Campstove 2+

CampStove 2+ Bundle -paketissa on FlexiLight-valolla varustettu CampStove 2+, Portable Grill ja KettlePot. Paketin avulla voit grillata, keittää vettä, laittaa ruokaa ja tietenkin ladata samalla myös elektroniikkalaitteesi.

Tyylikkäät ja kestävät aterimet

Meillä on paljon aterimia jokaiseen tyyliin. GoBites Uno -aterimista on saatavana paljon kauniita värejä, ja ne ovat erittäin kestäviä. ECO Stainless Spork on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja mahtuu kokonsa ansiosta helposti lähes kaikkiin eväsrasioihin.

Lämmönkestävä eväsrasia ruostumatonta terästä

Kolme yhdessä -eväsrasia on täydellinen kahdelle hengelle tai silloin, kun haluat pitää ruokatarvikkeet erillään toisistaan. Rasia koostuu kahdesta isosta laatikosta. Alemman laatikon vetoisuus on 350 ml ja ylemmän laatikon 410 ml. Toisessa laatikossa on ECOlunchpod, jonka vetoisuus on 145 ml ja joka sopii erinomaisesti esimerkiksi pähkinöille, rusinoille jne.

Nalgene Sustain -juomapullo

Nalgene Sustain WM on kestävä juomapullo, jonka leveän suuaukon ansiosta voit helposti lisätä pulloon jääpaloja tai täyttää sen myös esimerkiksi kuivatarvikkeilla.

Nalgene_Aubergine_artikel_2.jpg

Mess Kit

Uco-eväsrasiasetti on erinomainen päiväretkelle. Voit pakata eväät kätevästi eväsrasiaan ja syödä ne rasiaan kuuluvilla aterimilla.

FirePit +

FirePit +-pihatakka luo räiskyvän leirinuotion tunnelmaa sekä tarjoaa lämpöä ja herkullisia tuoksuja ilman häiritsevää savua. Tunnelmallista grillausta koko perheelle!