Roswi on onnistunut kokoamaan maailman johtavia tuotemerkkejä yhden ja saman katon alle.

Roswi rakastaa isoja ja pieniä seikkailuja. Sekä omassa keittiössä että luonnossa on tärkeää, että varusteet ovat kaikissa tilanteissa fiksuja ja luotettavia. Siksi olemme koonneet maailman parhaita urheilun, ulkoilun, keittiön ja ruoanlaiton tuotemerkkejä yhden ja saman katon alle – tuotteet ovat kokeneen ja asiantuntevan henkilökuntamme huolella valitsemia. Roswi etsii jatkuvasti uusia ja jännittäviä tuotteita voidakseen tarjota asiakkailleen modernin ja laajan valikoiman. Löydät meidät Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Suomesta.

Historiamme

Roswi perustettiin vuonna 1938, joten meillä on monen sukupolven kokemus myynnistä, markkinoinnista, logistiikasta ja sisäänostosta. Valikoimassamme on laadukkaita tuotteita, jotka erottuvat muista vahvalla tuotemerkkiprofiilillaan, toiminnallisuudellaan ja tyylikkyydellään. 

Työskentelytapamme

Roswi työskentelee vain jälleenmyyjien kanssa. Tavoitteemme on tehdä läheistä yhteistyötä sekä toimittajien että jälleenmyyjien kanssa taataksemme tuotteidemme tehokkaan markkinoinnin ja jakelun. Pitämällä aina asiakkaan keskiössä varmistamme nopeat toimitukset ja vakaan tuotevirran. Pätevillä myyjillämme on runsaasti asiantuntemusta ja paljon kokemusta alalta. 

Ympäristö on Roswille erittäin tärkeä. Lue lisää ympäristön hyväksi tekemästämme työstä täältä.

Haluatko ottaa meihin yhteyttä?

Haluatko jälleenmyyjäksi? Jälleenmyyjähakemus löytyy täältä, Ryhdy jälleenmyyjäksi.
Etsitkö jakelijaa tai edustajaa? Ota meihin yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät täältä, yhteystiedot.

Tervetuloa Roswille!