We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Mess Kit, 6 pc,

UCO

Mess Kit, 6 pc,

UCO

Ehdoton ruokarasiasarja sekä retkille että lounasrasiaksi töihin. UCO:n kestävä Mess kit viihtyy patikkaretkellä yhtä hyvin repun ulkopuolella ja sisäpuolella, koska se on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista. Kätevä 6-osainen sarja sisältää tiiviin ruokarasian, kokoonpainettavan Camp Cup -kupin, kaksiosaisen Switch Spork -aterimen sekä silikoninauhan, joka pitää ruokarasian koossa ja kiinnittää spork-aterimen ruokarasian päälle. Ruokarasian kannessa oleva tiiviste tekee siitä tiiviin, ja sekä kannessa että pohjassa olevan kumipinnan ansiosta voit laittaa ruokarasiasi minne tahansa. Tämä hyvin suunniteltu, huippuluokan ruokarasia nostaa ulkonasyömisen uudelle tasolle!

Color: Classic Blue
Article number: F-MK-CORE6PC-CLASS
EAN: 0054269003722

Lisätietoa Mess Kit, 6 kpl:

Tämä erityisen kovasta materiaalista valmistettu sarja on erittäin kestävä, ja sen kaksi tiivistettä suojaa vuodoilta ja tahmeudelta. Käsien polttamiselta voidaan myös helposti välttyä, koska pohja sopii täydellisesti kanteen, ja voit näin suojata käsiäsi kuumuudelta.

Ruokarasian kummassakin sivussa, kannessa ja pohjassa on kumipinnat, jotta pystyt syödessäsi tai kantaessasi pitämään tukevasti kiinni ruokarasiasta. Säilytä kaikkia osia yhdessä kolisematta uudelleen käytettävän silikoninauhan ansiosta. Ruokarasia voidaan myös ripustaa hienosti reppuun nauhaa käyttämällä.

Nauhaa käyttämällä voidaan myös kiinnittää mukana oleva Switch-Spork-aterin (2-osainen), joka voi olla ruokarasian ulkopuolella tai sillä voidaan kaapia ruokarasian sisäpuolen kaikki kulmat. Ruokarasian alla oleva kumilista estää liukumisen liukkailla pinnoilla, ja kannen yläosaa voidaan käyttää leikkuulautana. Ucos Mess Kit 6 kpl on astianpesukoneen kestävä, ja kätevästi sijoitetuilla rei’illä sarja voidaan ripustaa kuivumaan.

Sarjan sisältö:

  • 1 kulho/astia
  • 1 kansi/lautanen
  • 1 Camp Cup -kuppi
  • 1 Switch-spork-aterin (kaksi osaa)
  • 1 uudelleen käytettävä silikoninauha

Muuta:

  • Materiaali: Kestävää polypropyleenia
  • Kuumennus (ruokarasia): Mikroaaltouunin kestävä
  • Puhdistus: Astianpesukoneen kestävä
  • BPA- ja ftalaatti-vapaa.

Product specification

Article number: F-MK-CORE6PC-CLASS
Brand: UCO
EAN: 0054269003722

Product measure

Height: 98 mm
Length: 226 mm
Width: 205 mm
Weight: g

Order pack

Height: 98 mm
Length: 226 mm
Width: 205 mm
Weight: g
Quantity: 1

Blister pack

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g
Quantity: 4

Product sheet and images

The product was added to your shopping cart