Bushcraft innostaa vastuullisempaan elämään

Vietämme jatkuvasti enemmän aikaa ulkona luonnossa. Siksi on tärkeää muistaa kunnioittaa luontoa ja retkeillä vastuullisesti. Hae innoitusta luonnosta bushcraftin avulla ja palaa juurille kirjaimellisesti. Retkeilyyn on tärkeää valita oikeat varusteet.

Elä vastuullisemmin

Mitä enemmän aikaa luonnossa vietämme, sitä suurempi vastuu meillä on kohdella luontoamme hyvin. Alati teknistyvässä maailmassa voi tuntua hyvältä palata juurille ja nauttia luonnosta aidoimmillaan. Bushcraft tarkoittaa juuri tätä mutta siten, että nautimme luonnosta sitä kunnioittaen. Mitä sinä aiot ottaa mukaan luontoon, jotta voit toimit oikein näiden oppien mukaisesti? Laadimme luettelon hyvistä bushcraft-tarvikkeista.

Puukot

Fällkniven A1x ja Fällkniven F1x kuuluvat Fällknivenin x-sarjaan, joka sisältää bushcraft-henkisiä eräpuukkoja.

Tulen tekoon

Firebowl – erinomainen tulisija hiilloksen luomiseen. Aseta hiilloksen päälle Grilliput tai paista hiilloksella makkaraa tai vastapyydettyä kalaa.

UCOn FireStarting Kit – tulen sytyttämiseen märälläkin kelillä. Fiksu ja kätevä sarja tulen sytyttämiseen. Sisältää 12 Hurricane-tulitikkua, jotka kestävät erittäin hyvin kosteutta.