sidewinder_camp_2.jpg

2 kotilomasuunnitelmaa jokaiselle, sekä perheille että aktiivisille ulkoilijoille

Vaeltaminen on sekä edullista että hyväksi terveydelle, ja pohjoinen luonto on vaeltajan paratiisi. Löydä lähellä sijaitseva vaellusreitti paikallisista vaellusaiheisista Facebook-ryhmistä!

Vaellus voi tarkoittaa joko upeita luontoelämyksiä tarjoavaa retkeä tai usean päivän seikkailua. Pakkaaminen on taitolaji, jossa pitää saada mukaan kaikki tarpeellinen ja samalla välttää liian raskasta kantamusta. Eripituisille vaelluksille tarvitaan usein sama perusvarustus, vain ruoan ja vaatteiden määrä vaihtelee. Mieti, missä aiot yöpyä – teltassa vai kenties riippumatossa?

No place too far - Scarpa

Laadukkaat ja mukavat vaelluskengät ovat kaiken A ja O –  Terra GTX on turvallinen valinta pitkille vaellusretkille.

Maksimaalista kestävyyttä ja mukavuutta

Darn Tough -vaellussukat tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta, kestävyyttä ja istuvuutta vaativaan makuun. Pehmuste ja hengittävyys tekevät niistä ihanteelliset vaellussukat!

2# Leiriytyminen

Älä kirjaudu hotelliin vaan yövy luonnossa. Vietät viihtyisiä iltoja ja luot maagisia muistoja riippumatta siitä, pystytätkö illalla teltan pihalle ja valmistat ruokaa ulkona perheen kanssa vai lähdetkö viikon vaellukselle.

Täällä on muutama telttavaihtoehto tuotemerkiltä Big Agnes ja riippumattovaihtoehto tuotemerkiltä Eno.

JungeNest

Erittäin huolella viimeistelty ja helposti pakattava riippumatto ylelliselle retkelle! Enon päivitetyssä  JungleNest-riippumatossa yhdistyvät tilava riippumatto ja hyttysverkko. Riippumaton toiminnot antavat sinulle parhaat edellytykset nukkua hyvin luonnossa.

junglehammock.jpg

ENO-tarppi

ProFly-tarppi/-sadesuoja pitää sinut kuivana ja suojaa sinua sateelta. Sen alla voit myös levätä suojassa auringonpaisteelta. Valmistettu 210D Ripstop -nailonista, paino 624 grammaa.

Insulated AXL -makuualusta

Erittäin kevyt ympärivuotiseen käyttöön sopiva  makuualusta – kevyt kantaa ja helppo pakata. PrimaLoft® Gold Insulation ja Cross Core ™ pitävät sinut lämpimänä koko yön! Sarvis-makuupussiErittäin kevyt untuvatäytteinen  makuupussi, jossa on mukautettava istuvuus. Rem Flex Pad Sleeven ansiosta voit kiinnittää makuupussin makuualustaan estääksesi sitä liukumasta pois alustalta. Sarvis takaa hyvät yöunet!

Tiger Wall HV UL2

Tiger Wall UL2 on Big Agnesin kevyin teltta, jossa on kaksi sisäänkäyntiä/absideria. Ulkoteltan rakenne ei osu maahan, mikä takaa hyvän ilmanvaihdon. Teltta on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja siinä on tilaa kahdelle hengelle.

Copper Spur Bikepack UL1

Big Agnes Copper Spur HV UL1 Bikepack on kevyt yhden hengen teltta. Teltassa yhdistyvät keveys, mukavuus ja kestävyys. Teltta on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja se sopii erityisen hyvin polkupyörään pakattavaksi!