Logomerkkaus

Onko teillä erityinen sivu tuotteille, jotka sopivat hyvin logomerkkaukseen?
Teemme joka vuosi Lahjamainoskuvaston juuri tähän tarkoitukseen. Kokoamme kuvastoon hyviä give away -tuotteita, jotka voidaan merkitä logolla.

Haluaisin logomerkata yhden tuotteenne. Miten toimin?
Meillä on paljon tuotteita, jotka voidaan logomerkata. Saatavilla on tuotteen mukaan erilaisia merkkaustapoja, kuten esimerkiksi laserkaiverrus, tampopainatus, etsaus jne.

Ota yhteyttä meihin kun olet valinnut tuotteen, ja me autamme sinua valitsemaan oikean tekniikan tuotteen merkkaukseen. Tarvitsemme logomerkkausta varten haluamasi logon vektorigrafiikkana, mieluiten eps-tiedostona, mutta pystymme työstämään muitakin tiedostomuotoja.

Ennen tuotannon aloitusta sinun tulee hyväksyä oikovedos, jotta olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen.

Huomaa, että myymme ainoastaan jälleenmyyjille. Ota yhteyttä meihin, jos et ole jälleenmyyjä, niin autamme sinua löytämään sopivan jälleenmyyjän valitsemallesi tuotteelle.

Miten pitkä on logomerkatun tuotteen toimitusaika?
Logomerkattavan tuotteen toimitusaika vaihtelee valitun tuotteen, määrän ja merkkaukseen käytettävän tekniikan mukaan. Ota yhteyttä meihin saadaksesi arvioidun toimitusajan. Huomioi, että toimitusaika lasketaan aina siitä päivästä, jolloin olet hyväksynyt logomerkkauksen oikovedoksen.

Mitä vaihtoehtoja on saatavilla tuotteen logomerkkaukseen?
Tuotteen mukaan voimme käyttää laserkaiverrusta, tampopainatusta, etsausta, metalliosia ym. Tekniikan valinta määräytyy logon ulkonäön ja tuotteen materiaalin mukaan. Opastamme sinua mielellään oikean vaihtoehdon löytämisessä. Saatamme tarvita logon todenmukaisen arvioinnin tekemiseksi, etenkin jos logossa on paljon pieniä yksityiskohtia ja/tai monia värejä.

Kuinka monta väriä logomerkkaukseen käytettävässä logossa voi olla?
Monet tuotteistamme voidaan merkitä logoilla, joissa on jopa 6 eri väriä. Saatavilla on myös tuotteita, jotka voidaan merkitä valokuvapainatuksella.

Laserkaiverruksessa ei ole mahdollista käyttää värejä, vaan logosta tulee laserkaiverrettavan pinnan värinen. Silloin on tärkeää valita tuote, jonka pintaväri eroaa alla olevasta väristä, jotta logoon saadaan kontrasti.