Vapor V Wmn FRW

SCARPA

Tuotenro:

700400020012FRW340

EAN:

8025228953251

Väri:

DAHLIA - AQUA
Näytä kaikki värit

Kaikki värit

Kuvaus

Vapor V on erittäin monipuolinen ja mukava kiipeilykenkä. Kenkä mahdollistaa täydellisen tasapainon smeerauksen ja varvasvoiman välillä. Välipohja ja Bi-Tension-järjestelmä tukevat jalkaa hyvin.

Pohja antaa optimaalisen tuen kengän kärjelle ja syrjille ja kenkä on helppo pukea ja riisua käytännöllisten tarranauhojen ansiosta. Monikäyttöinen valinta urheilukiipeilyyn, sisäkiipeilyyn, boulderointiin ja perinteiseen kiipeilyyn.

 

Päällinen: Päällinen on yhdistelmä mokkanahka- ja mikrokuitu-paneeleja. Saumaton paneeli isovarpaalle. Kahden tarranauhan kiinnitys helpottaa kengän pukemista ja riisumista.

Välipohjallinen: Kokopitkä 1,0 mm:n Talyn-välipohja ulottuu kantapäästä varpaisiin ja jakaa painon jalalle tasaisesti.

Active randing: Bi-Tension-rantti takaa hyvän jouston ja kevyen tuen.

Pohja: 2/3-pituinen Vibram® XS Grip 2 -pohja.

Paino: 200 g koossa 38

Koot: 34–43 puolikoot

Tiedot

Product measurements
Weight (g)
400
Ordering package
Quantity
1

Korkean resoluution kuvia

Tuotemerkistä

Scarpan perusti loordi Rupert Iveagh Italiassa vuonna 1938, ja se on nykyään maailman johtavia laadukkaiden kenkien, vaelluskenkien ja monojen valmistajia. Scarpan kenkiä käytetään paljon Himalayalla ja napapiireillä, missä suorituskyky ja toiminnallisuus ovat erittäin tärkeitä. Yrityksen mottona on, että mikään paikka ei ole liian kaukana, ja Scarpa lanseeraa joka vuosi uusia ja innovatiivisia tuotteita.

Lue lisää