Helix FF

SCARPA

Tuotenro:

700050010012FF390

EAN:

8025228775266

Väri:

HYPER BLUE
Näytä kaikki värit

Kaikki värit

Valitse väri

Kuvaus

Helix on korkealaatuinen kiipeilykenkä Scarpan comfort-line-valikoimassa. Se on kestävä ja miellyttävä kenkä, joka sopii erinomaisesti helposta keskivaikeaan kiipeilyyn sisällä ja ulkona. Kokoa voidaan säätää nyörityksellä, joka miellyttävän suoran lestin ja stabiilin reunatuen kanssa tekee siitä täydellisen yleiskiipeilykengän.

 

 

Päällinen: mokkanahkaa, mukavuutta lisäävä kevyesti vuorattu kantapää. Nauhakiinnitys ulottuu lähes varpaisiin saakka sovitusta varten ja iltti on pehmustettu ja hengittävä.

Välipohjallinen: nailonia, 3/4-pituus kantapäästä varpaisiin, auttaa jakamaan painon koko jalalle.

Active randing: Suojaava low-tension system kiertää koko kengän.

Pohja: Kokopitkä XS Edge Vibram -kumista valmistettu pohja maksimaalista pitoa varten. Se on 3,5 mm paksu, stabiili, hieman kovempi ja siten kulutusta kestävämpi.

 

Koko: 39–50 puolikoot

Paino: 220 g koossa 40

Profiili: suora

Tiedot

Product measurements
Weight (g)
430
Ordering package
Quantity
1

Korkean resoluution kuvia

Tuotemerkistä

Scarpan perusti loordi Rupert Iveagh Italiassa vuonna 1938, ja se on nykyään maailman johtavia laadukkaiden kenkien, vaelluskenkien ja monojen valmistajia. Scarpan kenkiä käytetään paljon Himalayalla ja napapiireillä, missä suorituskyky ja toiminnallisuus ovat erittäin tärkeitä. Yrityksen mottona on, että mikään paikka ei ole liian kaukana, ja Scarpa lanseeraa joka vuosi uusia ja innovatiivisia tuotteita.

Lue lisää