Golden Gate Atr ATR

SCARPA

Tuote on: 2 värejä

Tuotenro:

330763510012ATR420

EAN:

8057963137962

Väri:

AZURE - BLACK
Näytä kaikki värit

Kuvaus

GOLDEN GATE ATR is the perfect shoe for medium to long running distances on different types of terrain such as off-road and paved surfaces. The model is also suitable for athletes regardless of weight and level of experience, who are looking for a reliable and comfortable shoe for their daily training.

 

The shoe has a light and breathable upper and a closing system for optimal fit on the foot and ankle. Regardless of foot shape, the shoe gives you perfect foot wrap thanks to the Sock-Fit LW by SCARPA construction system.

 

GOLDEN GATE ATR is an extremely versatile road-to-trail shoe in the world of trail running.

The shoe has a very precise fit, so we recommend going one size up from the usual SCARPA sizes if you want a comfortable fit.

 

Weight: 290g - size 42

Drop: 4 (Heel 28mm - Toe 24mm)

Tiedot

Product measurements
Weight (g)
580
Ordering package
Quantity
1

Korkean resoluution kuvia

Tuotemerkistä

Scarpan perusti loordi Rupert Iveagh Italiassa vuonna 1938, ja se on nykyään maailman johtavia laadukkaiden kenkien, vaelluskenkien ja monojen valmistajia. Scarpan kenkiä käytetään paljon Himalayalla ja napapiireillä, missä suorituskyky ja toiminnallisuus ovat erittäin tärkeitä. Yrityksen mottona on, että mikään paikka ei ole liian kaukana, ja Scarpa lanseeraa joka vuosi uusia ja innovatiivisia tuotteita.

Lue lisää