Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.fi

Hoppa till innehållet

OM OSS

Roswi har lyckats samla några av världens absoluta toppmärken under ett och samma tak. Produkter som är lika vackra att se på som fulländade i sin funktion. Allt är noga utvalt och testat av oss. Det är ingen slump att våra produkter rest till månen, att de används av poliser, militärer, och andra skickliga yrkesmän världen över, att de nästan varje dag dyker upp i din TV-ruta eller i någon film. Vissa av dem finns till och med representerade på Röhsska Museet i Göteborg och Museum of Modern Art i New York. Dessutom är vi ständigt på jakt efter nya intressanta produkter för att vårt sortiment ska kännas spännande och banbrytande.
 

Vår historia

Roswi har i över 70 år byggt upp en stor erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, inköp och logistik. De varumärken vi har valt att arbeta med kännetecknas av en stark varumärkesprofil, hög kvalitet samt finurlig design och funktionalitet.

Hur vi arbetar

Roswi arbetar endast via återförsäljare. Vår ambition är att arbeta nära både våra leverantörer och kunder för att på det effektivaste sättet marknadsföra och distribuera produkterna ut till marknaden.

Genom vår höga kundservice och vårt effektiva lager säkerställer vi snabba leveranser och ett stabilt varuflöde.

Miljö är väldigt viktigt för oss på Roswi. Läs mer om vad vi gör för att värna om miljön här.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du bli återförsäljare? Ansökan om att bli återförsäljare hittar du här, Bli återförsäljare.

Söker du en distributör eller agent? Ta kontakt med oss! Våra kontaktuppgifter hittar du här, Kontakt.

Välkommen till Roswi!

Produkten har lagts i kundvagnen