Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.fi

Hoppa till innehållet

Specialdesignade sporkar från Humangear

28-01-2016

Gillar du uteliv? Reser du mycket? Glömmer du alltid besticken efter att ha köpt en sallad att äta på vägen? Du är inte ensam. Svaret på problemet är att alltid ha med dig en GoBites i väskan – en specialdesignad spork från Humangear. Finns i tre olika varianter.

GoBites Uno – specialutvecklad spork

GoBites Uno är en specialutvecklad spork som håller mycket bättre än liknande produkter på marknaden idag. Målet för Humangear var att skapa en spork som är bättre i alla avseenden. De hade nämligen fått frågor från kunder om de kunde skapa en spork som inte går sönder så lätt. Svaret blev en stilfull design och en riktigt bra råvara. Denna process tog dem en lång tid att gå igenom och de testade om och om igen för att vara helt säkra på att skapa den perfekt.

GoBites Uno saknar vassa tänder men har distinkta kanter som enkelt går att använda som kniv. Längden gör att man når långt ner i den frystorkade matpåsen utan problem. Eller lika enkel att ha med ut på picknicken eller stranden! Tillverkade av BPA-fri nylon, ett material som är otroligt starkt och hållbart. Skedens mått är ca 1,5 teskedar (ca 8,9 g). Väger 15 gram och är 16,5 x 4 cm. Självklart är den diskmaskinssäker.

GoBites Duo – tvådelat bestick 

Nöjer du dig inte med bara en spork finns det GoBites Duo – ett tvådelat bestick med både en sked och en gaffel. Använd dem som två olika redskap samtidigt eller sätt ihop dem som en förlängning. Då får du en riktigt lång spork som når hela vägen ner i den djupa påsen med frystorkad mat utan att fingrarna blir kladdiga. Kanten på skeden och gaffeln dubblerar som en slät "kniv". GoBites Duo är ordentligt hållbar jämfört med andra bestick på marknaden.

GoBites Trio – snyggt & smidigt set 

För den riktigt hungriga gourmanden finns GoBites Trio – ett snyggt och smidigt set förvarat i en ask som skyddar besticken från att bli smutsiga. Asken består av gaffel, sked, tandpetare och kniv med kapsylöppnare.

Produkten har lagts i kundvagnen