Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.fi

Hoppa till innehållet

Smarta förpackningar från Humangear

17-04-2015

Vad väger mycket och tar onödig plats i resväskan? Svaret är tvål och schampoförpackningar. Humangear är räddningen för att slippa övervikt på semestern. Varumärket är från San Francisco och har hittat en nisch i små, smarta förpackningar för allt från medicin och kryddor till solkräm och schampo.

År 2007 grundade Chris Miksovisky Humangear med målet att utveckla ”rejäl utrustning för riktiga människor”. Humangear spenderar mycket tid på att lyssna på människor, hur de använder produkter samt deras feedback för att skapa så bra produkter som möjligt. En viktig bit i Humangears arbete är även att själva noggrant testa produkterna.

Idag tillverkar Humangear prylarna vi inte visste att vi saknade, exempelvis smarta silikonflaskor, smarta burkar/koppar samt en 2 i 1 skruvkork, capCAP. Silikonflaskan GoToob blev prisvinnare 2009 på mässan Travel Goods Show i USA i kategorin ”people’s choice” och kort därefter blev den en storsäljare världen över.

Silikonflaskor i tre storlekar

Silikonflaskorna finns i tre storlekar (37 ml, 60 ml och 89 ml) som alla är passande storlek för att ha med i handbagaget. GoToob flaskorna har också en specialutvecklad droppfri kork, indikatorfönster på sidan av korken så man enkelt kommer ihåg om det är schampo, balsam eller annat man förvarar i flaskan. De är även lätta att rengöra då de har en stor öppning. Mellanstorleken har sugpropp på sida vilket gör att man kan trycka fast den på kaklet när man duschar vilket är väldigt praktiskt.

capCAP passar till Nalgeneflaskor

Korken capCAP passar alla bredmunnade flaskor som har en 63 mm gänga (t ex Nalgene, CamelBak, m fl). Reduceringen av den bredmunnade flaskan gör att det blir enklare att dricka ur flaskan samt att risken för att man badar ansiktet när man dricker minskar kraftigt.

Det San Fransisco-baserade företaget Humangears mål är annars att göra vad de kan för att bidra till att göra världen till en bättre plats. De är här för att stanna.

Produkten har lagts i kundvagnen