Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.fi

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för ENO

26-06-2017

Ett nytt samarbete är klart med ENO (Eagles Nest Outfitters) som är kända för deras hammockar – perfekta för outdoorliv, resor och äventyr. Roswi kommer att representera ENO i hela Norden.

Sommaren 1999 grundades ENO (Eagles Nest Outfitters) till följd av en stor dröm, hårt arbete och en stor passion för äventyr och resor. ENO startades i Florida med en plan att sälja hammockar på musikfestivaler längst östkusten. Allt började från en minivan. Det växte snabbt till något helt annat.

Ett av de ledande varumärkena i branschen

Idag är ENO USAs ledande varumärke av snygga och smarta hammockar och har sitt fäste i Asheville, North Carolina. De erbjuder produkter av högsta kvalitet för äventyrsresenärer och outdoorälskare över hela världen.

– Vi såg en växande trend på marknaden och en efterfrågan för just hammockar och kände att detta var ett perfekt komplement till resten av våra outdoorprodukter, berättar Michael Carlander, Produktchef på Roswi.

Michael tillägger:

– Att komma upp en bit från marken när du är ute och campar är det nog ingen som säger nej till. På så sätt slipper du insekter, fukt och får en bekvämare sovstil. Dessutom är det bästa att ENOs hammockar tar extremt lite plats, är slitstarka och knappt väger någonting.

För ENO själva var det viktigt att hitta rätt partner för att fortsätta växa och synas på nya marknader.

– As we continue to grow and share the ENO brand story internationally it is important for us to align ourselves with key distributors. It was clear from day one the Roswi was the right partner to help bring ENO to the international market, säger Adam Cohen, Internationell Försäljningschef på ENO.

Hammockar, myggnät, tillbehör m.m

Förutom hammockar kommer Roswi att ta in tillbehör från ENO såsom myggnät, quiltar, tarpar och remmar. Roswi blir ansvariga att representera ENO i hela Norden.

 

För mer information, kontakta:
Michael Carlander, produktchef
Roswi AB
Direkt: 073-500 20 10
E-post: michael.carlander@roswi.se

Sofia Base, Pressansvarig
Roswi AB
Direkt: 070-586 35 77
E-post: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen