Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.fi

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributör för ECOlunchbox

04-04-2016

Roswi AB är stolta över att kunna presentera ett nytt samarbete med varumärket ECOlunchbox. ECOlunchbox erbjuder snygga matlådor och tillbehör med retrolook i rostfritt stål – produkter som kompletterar sortimentet hos Roswi.

Idén för ECOlunchbox började med att förändring redan borde kunna ske vid lunchtid. Grundaren Sandra Ann Harris ville förändra hur hon paketerade familjens luncher och göra det på ett sätt som var hälsosamt för både dem och miljön. Matlådorna och tillbehören från ECOlunchbox är plastfria, BPA-fria och avfallsfria. Säg hejdå till matlådor i plast och välkomna rostfritt stål.

Olika sorters matlådor

Sortimentet av matlådor hos ECOlunchbox är stort. Matlådorna finns i flera olika utföranden så att du ska hitta en som passar just dig perfekt. Exempelvis finns det olika varianter av tredelade matlådor, så att du kan fördela din mat separerat. Det finns också rektangulära, fyrkantiga och runda former att välja bland.

Matlådorna är inte bara praktiska utan väldigt snygga med en stilren retrolook. Dem är tillverkade av rostfritt stål, helt fri från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen.

Smarta tillbehör

Förutom matlådor hittar du smarta tillbehör som snacksburkar, tallriksbrickor och läcksäkra burkar i mindre modeller. De läcksäkra burkarna har silikonlock med greppvänliga flärpar som gör det enkelt att öppna och stänga locket. Dessa burkar kombinerar en botten av rostfritt stål och ett lock av silikon vilket gör burkarna lättare än exempelvis glasburkar.

Är du intresserad av att veta mer om ECOlunchbox? Gå in på här och hitta den bästa formen på matlåda för dig!

Produkten har lagts i kundvagnen