Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Läs mer om cookies på roswi.fi

Hoppa till innehållet

Ladda och laga mat med CampStove från BioLite

20-04-2016

Är friluftsliv din grej men du vill samtidigt inte tappa kontakten med civilisationen helt? Då är CampStove något för dig. CampStove är ett effektivt, kompakt campingkök som drivs med bränsle från naturen. CampStove kan även användas som laddenhet.

Du är ute på campingtur, fjälltur eller någon annan utflykt och behöver stanna för att laga lunch till dig och ditt sällskap. Upp plockar du CampStove – ett kompakt campingkök som kokar 1 liter vatten på cirka 4,5 minuter.

Värmen från den bärbara eldstaden alstrar elektricitet som driver en fläkt som ytterligare förbättrar förbränningen. Överskottselektriciteten skickas till USB-porten, och kan utnyttjas till att ladda upp elektronisk utrustning (kamera, lampa eller mobiltelefon). På så sätt kan du ringa och höra att allt är bra med familjen medan du äter din lunch eller ta ett foto med kameran som tidigare var urladdad.

CampStove ett miljövänligt alternativ

Campingköket är lätt att använda och går snabbt att tända. Bränslet till CampStove hittar du enkelt i naturen vilket också ger obegränsat med bränsle och är ett mycket miljövänligt alternativ och en frihet utöver det vanliga. Dessutom slipper du bära med sig och hushålla med fossila bränslen som gas och olika petroleum baserade varianter.

Är du nyfiken på att veta mer? Klicka här!

Produkten har lagts i kundvagnen