We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Spork GoBites Uno Bulk

Humangear

Spork GoBites Uno Bulk

Humangear

Osta Gobites Uno 20 kpl pakkauksissa! Tämä erityissuunniteltu spork on paljon kestävämpi kuin vastaavat, tänä päivänä markkinoilla olevat tuotteet. Humangearin asiakkaat olivat tiedustelleet heiltä, jos he voisivat valmistaa sporkin, joka ei rikkoudu niin helposti ja Gobites Uno:n suunnittelun tavoitteena olikin luoda kaikin tavoin parempi spork.

Article number: HG0490-MDGRN
EAN: 0602573381137

Lisätietoa tuotteesta GoBites Uno

Lopputuloksena syntyi tyylikäs design ja todella hyvä materiaali. Lukuisten tuotetestausten vuoksi prosessi kesti pitkään, mutta Humangear halusi varmistaa tuotteen täydellisyyden.

GoBites Uno:ssa ei ole teräviä hampaita, mutta sen sijaan selvästi erottuvat reunat, joita voi käyttää kuten veistä.  Tuotteen pituuden ansiosta ylettyy helposti pakastekuivatun ruokapussin pohjalle.  GoBites Uno on helppo ja kätevä varuste myös piknikille tai rannalle. Materiaali: BPA-vapaata nailonia, joka on erityisen vahvaa ja kestävää materiaalia.  Lusikan mitta vastaa 1,5 teelusikallista (noin 8,9 g). Paino: 15 grammaa.  Koko: 16,5 x 4 cm. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Product specification

Article number: HG0490-MDGRN
Brand: Humangear
EAN: 0602573381137

Product measure

Height: 20 mm
Length: 39 mm
Width: 166 mm
Weight: g

Order pack

Height: 20 mm
Length: 39 mm
Width: 166 mm
Weight: g
Quantity: 1

Blister pack

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g
Quantity: 20

Product sheet and images

The product was added to your shopping cart