We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Mess Kit, 4 pc, Classic Blue

UCO

Mess Kit, 4 pc, Classic Blue

UCO

Ucon älykäs Mess-setti on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka kestää kuljetuksen laukussa tai repun ulkopuolelle kiinnitettynä esimerkiksi viikonlopun vaellusretkellä – ja säilyttää muotonsa arkisin lounasrasiana! Kätevä Mess-setti sisältää ruoan säilytysastian lisäksi Utility-spork-retkiruokailuvälineet, jotka kiinnitetään astian kanteen uudelleen käytettävällä silikoninauhalla. Kannen tiiviste estää vuodot säilytysastiasta. Sekä kannessa että pohjassa on kumiset pitimet, jotta astiaa voidaan käyttää missä tahansa. Erinomaisesti suunniteltu ensiluokkainen säilytysastia vie ulkona syömisen aivan uudelle tasolle!

Article number: F-MK-CORE4PCBLU
EAN: 0054269003111

Mess Kit, 4 pc ‑lisätiedot: 

Ucon Mess-setin säilytysastiassa on kaksinkertainen tiiviste, jonka ansiosta säilytysastia ei vuoda, kun sen kansi on suljettu. Ruokailun ajaksi kansi on helppo laittaa pohjan alle, mikä suojaa käsiä ruoan lämmöltä. Säilytysastian molemmilla puolilla, kannessa ja pohjassa, on pidikkeet, joista astiaa on mukava pidellä syötäessä tai kannettaessa. Mukana toimitettava silikoninauha pitää osat kätevästi ja varmasti paikoillaan. Sitä voidaan käyttää myös säilytysastian ripustamiseen.

Nauhaan voidaan kiinnittää myös mukana toimitettavat Utility-spork-retkiruokailuvälineet. Retkiruokailuvälineissä on kolme aterinta: lusikka, haarukka ja veitsi. Utility-spork-retkiruokailuvälineet mukailevat säilytysrasian ulkopinnan muotoa, jotta ne on helppo kiinnittää kanteen tai kantaa mukana, ja myös sisäpuolen muotoa, jotta astia voidaan tyhjentää niillä perusteellisesti. Säilytysastian pohjassa oleva kuminen liukueste pitää astian paikallaan liukkailla pinnoilla. Kannen päällisosaa voidaan käyttää myös leikkuulautana. Ucon Mess Kit 4 pc voidaan pestä astianpesukoneessa. Käytännöllisesti sijoitettujen aukkojen ansiosta se on myös helppo ripustaa kuivumaan.

Setin osat:

  • 1 kulho/säilytysastia
  • 1 kansi/lautanen
  • 1 Utility-spork-retkiruokailuvälineet
  • 1 uudelleen käytettävä silikoninauha.

Product specification

Article number: F-MK-CORE4PCBLU
Brand: UCO
EAN: 0054269003111

Product measure

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g

Order pack

Height: 99 mm
Length: 226 mm
Width: 204 mm
Weight: g
Quantity: 1

Blister pack

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g
Quantity: 1

Product sheet and images

The product was added to your shopping cart