We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Bamboo Mess Kit, 5 pcs

UCO

Bamboo Mess Kit, 5 pcs

UCO

Näppärä ja käytännöllinen ruokarasia, joka on valmistettu 90% luonnollisista materiaaleista.  Erinomaisesti suunniteltu, ensiluokkainen, muoviton ruokarasia joka vie luonnossa syömisen aivan uudelle tasolle. Rasiassa on tiivistetty kansi, joka tekee ruokarasiasta vuotamattomamman kuin muut markkinoilla olevat vastaavat. Luonnollinen ja ylellinen ruokarasia jossa on kaikki!

Article number: F-MK-BE5PCSBL
EAN: 0054269003067

Lisätietoa tuotteesta Bamboo Mess Kit

Rasian pohja on helppo yhdistää rasian kanteen, eristäen siten kätesi ruoan lämmöltä.  Rasian molemmilla sivuilla, kannessa ja pohjassa on oteystävälliset kohdat, joiden ansiosta rasiaa on helppo käsitellä.  Tuotteen mukana oleva silikoninauha pitää setin osat paikoillaan säilytyksen aikana. Nauha toimii myös ripustusnauhana esimerkiksi kun haluat ripustaa rasian pesun jälkeen kuivumaan.

Lisäksi nauhaan voi kiinnittää tuotteeseen kuuluvan Switch Spork Set-aterimen.  Kätevä aterin jossa on neljä toimintoa, lusikka, haarukka ja veitsi. Kun nämä kaksi osaa yhdistetään, saadaan pitkä spork, jolla on helppo yltää pakastekuivatun ruokapussin pohjalle ilman että kädet sotkeentuvat.

Switch Spork Set  sopii hyvin ruokarasian sisäpuolelle tehden rasian puhtaaksi kaapimisesta helppoa. Ruokarasian pohjan kumitettu lista pitää rasian paikallaan liukkailla pinnoilla.  Ruokarasian pohjan kumitettu lista pitää rasian paikallaan liukkailla pinnoilla.  Bamboo Mess Kit voidaan pestä astianpesukoneessa.

Product specification

Article number: F-MK-BE5PCSBL
Brand: UCO
EAN: 0054269003067

Product measure

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g

Order pack

Height: 99 mm
Length: 226 mm
Width: 204 mm
Weight: g
Quantity: 1

Blister pack

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g
Quantity: 1

Product sheet and images

The product was added to your shopping cart