We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Roswi uusi BioLite-tuotteiden jakelija Norjassa

20.8.2020

Innovatiivinen BioLite tunnetaan muun muassa ulkoilmakeittiökonseptista, jossa tulisijassa poltettuja käpyjä ja risuja hyödyntämällä voidaan tuottaa energiaa laitteiden lataamiseen ruoanlaiton aikana. Valikoimassa on myös esimerkiksi otsalamppuja, kannettavia aurinkopaneeleita ja aurinkoenergialla ladattavia lyhtyjä. Roswi on edustanut BioLitea menestyksekkäästi Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa joitakin vuosia, ja laajentaa nyt aluetta Norjaan.

Suosittuja tuotteita ulkoilmaihmisille ja selviytymispakkauksiin

Roswin tuotepäällikkö Michael Carlander on varma, että BioLiten tuotteet sopivat erinomaisesti pohjoismaisille markkinoille:
”BioLiten valikoima on jännittävä ja aikaansa seuraava. Pohjoismaissa etsimme jatkuvasti uusia tapoja nauttia kauniista luonnostamme ja samalla tarjota kestäviä tapoja tuottaa energiaa. BioLiten tuotteet ovat olleet erityisen suosittuja ulkoilmaihmisten ja prepper-harrastajien keskuudessa. Olemme ylpeitä siitä, että saamme edustaa BioLitea myös Norjassa”, Mikael kertoo.

BioLiten International Sales Manager Demian Lashlee lisää:
”With BioLite's rising momentum as a global brand, we've partnered with Roswi AB to support both new and existing relationships with Norwegian retailers that share our passion for the outdoors. Roswi has shown themselves to understand our unique portfolio of renewable energy products as well as our desire to provide unparalleled customer service. Their business goals align perfectly with our own and we are thrilled to embark on this next stage of growth together.”

Turvallinen ja kestävästi tuotettu energia kaiken keskiössä

BioLitella on selkeä tavoite: Turvallista ja kestävästi tuotettua energiaa kaikille. BioLiten visio on, että kaikilla on pääsy turvallisen energian piiriin, mukaan lukien perinteisten sähkönjakeluverkostojen ulkopuolella elävällä väestöllä esimerkiksi Afrikassa. Terveysaspekti on erityisen tärkeä, sillä monissa kotitalouksissa ei ole sähköä ja ruoka laitetaan usein savuisella avotulella. BioLiten Homestove vähentää myrkyllisten savukaasujen määrää ja tuottaa sähköä tavallisen puun polttamisen aikana. BioLitella on myös mukautettuja maksusuunnitelmia afrikkalaisille käyttäjille, joiden tulot ovat matalat.

BioLite kehittää teknologiaa ja tuotteita, jotka sitten mukautetaan käyttöön sähkönjakeluverkon ulkopuolella ja retkeilyssä. BioLite tekee ympäristötyötä ja on Climate Neutral -sertifioitu.

​Haluatko tutustua ​BioLite -valikoimaamme? Ole hyvä ja ota yhteyttä, yhteystiedot alla:

Michael Carlander, tuotepäällikkö 
Roswi AB 
Puh. +46 8 505 665 29 
Sähköposti: michael.carlander@roswi.se

Cecilia Theisinger, lehdistövastaava 
Roswi AB 
Puh. +46 8 505 665 27 
Sähköposti: cecilia.theisinger@roswi.se

The product was added to your shopping cart