We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Roswi AB ottaa valikoimaansa korkeateknologiset villasukat Vermontista.

13.12.2018

Roswi AB aloittaa yhteistyön amerikkalaisen perheyrityksen ja sukkien valmistajan Darn Tough-tuotemerkin kanssa Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Darn Tough-tuotemerkin tunnetut villasukat on suunniteltu aktiviteetteihin soveltuviksi ja tuotteet läpikäyvät tarkan laatukontrollin yrityksen tehtaalla Vermontissa.

Tavoitteena – Valmistaa maailman parhaita sukkia

Mukavuus, kestävyys ja istuvuus ovat ne kolme komponenttia joiden pohjalta Darn Tough työskentelee jatkuvasti parantaen ja viimeistellen tuotteita entisestään. Darn Tough on panostanut täydellä sydämellä ja menestyksekkäästi sukkien kehittämiseen, designiin ja valmistukseen jo 40 vuoden ajan tehtaallaan Vermontissa, USA:ssa. Heidän tavoitteenaan on yksinkertaisesti valmistaa maailman parhaita sukkia, mottonaan ”guaranteed for life”, mikä muun muassa kertoo siitä kuinka suuri luottamus heillä on sukkiaan kohtaan. Tämä näkyy myös tuotemerkin nopeasta kasvusta kotimaassaan, ja on tällä hetkellä parhaiten myyvä sukkamerkki REI-ketjun liikkeissä USA:ssa, niin määrällisesti kuin arvollisesti.

Villasukkia, jotka on suunniteltu aktiviteetteihin soveltuviksi

Olipa sitten kyseessä vaellus metsäpolulla, hiihtäjä, joka tarvitsee lämpimät hiihtosukat, taktiset sukat puolustusvoimien käyttöön kentälle tai metsästäjä, joka haluaa pitää jalkansa lämpimänä hirvijahdissa, niin Darn Tough-tuotemerkin, erityisesti käyttötarkoitusta ja yksilön tarpeita varten kehitetyt sukkamallit ovat täydellinen valinta.

”Olemme erittäin ylpeitä saadessamme esitellä Darn Tough-tuotemerkin sekä heidän korkealaatuisen valikoimansa. Darn Tough-tuotemerkin sukat on testattu ilmastossa joka muistuttaa pohjoismaista ilmastoamme, mikä luonnollisesti on suuri plussa. Lisäksi heillä on taito leikkiä väreillä ja kuvioilla hyvin luovalla tavalla, mikä näkyy erityisesti Lifestyle-sukissa. Näissä sukissa on yksinkertaisesti KAIKKI” tuotepäällikkö Michael Carlander toteaa.
 

Huippulaatuinen ja eettisesti tuotettu materiaali

Vermontissa teknikot pyrkivät jatkuvasti parantamaan ja kehittämään seuraavan sukupolven huipputeknologisia sukkia. Innovaatio on yksi Darn Tough-tuotemerkin avainsanoista. Tarkkuus on tärkeää myös siksi, että jokaisen tehtaalta lähteneen sukan tulee olla korkealaatuinen ja täyttää tiukat vaatimukset. Darn Tough-tuotemerkin sukissa käytetty korkealaatuinen merinovilla saadaan ympäri maailmaa ja sillä on yksi tärkeä yhteinen piirre: villan on oltava eettisesti tuotettu.

Darn Tough työskentelee jatkuvasti ympäristön hyväksi, ja he ovat parhaillaan luomassa entistä selkeämpää ohjelmaa, joka osoittaa, mitä he tekevät ympäristön puolesta. Osa siitä on, että kaikki jäännösmateriaali toimitetaan raaka-aineeksi lentokoneistuimine valmistajille. Tästä jäännösmateriaalista syntyvät istuimien pehmusteet.  Fiksua, meidän mielestämme!  
 

Lue lisää

The product was added to your shopping cart