We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Roswi AB laajentaa valikoimaansa innovatiivisilla kengillä tuotemerkiltä SCARPA

12.6.2018

Roswi AB: stä tulee jalkinevalmistaja SCARPA:n uusi jälleenmyyjä Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. SCARPA:lla on vaikuttava, korkealaatuisten urheilu- ja ulkoilukenkien valikoima ja tuotemerkki on tunnettu innovatiivisesta ja tyylikkäästä designistaan.

SCARPA: n jälleenmyyjänä Roswi AB vahvistaa asemaansa urheilu- ja ulkoilumarkkinoilla ja täydentää laajaa valikoimaansa tässä kategoriassa. Roswi on jo aloittanut ensimmäisen sisäänmyyntikautensa kevät/kesää 2019 varten.

Maailman johtava

Italialainen SCARPA suunnittelee ja valmistaa kenkiä ja hiihtokenkiä, jotka on erityisesti kehitetty vaellukseen, alppihiihtoon, hiihtämiseen, kiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn.  Kaikki suunnittelu ja valmistus tapahtuu SCARPA:n ohjeistusten mukaan. Jokainen malli on huolella työstetty viimeiseen detaljiin asti – aimo annoksella luovuutta, vankkaa kokemusta ja tietotaitoa, sekä käyttämällä korkeateknologisia ja kestäviä materiaaleja. Ei ole sattumaa että SCARPA kokonaisvaltaisella valikoimallaan on tänä päivänä maailman johtava jalkineiden valmistaja erilaisiin aktiviteetteihin, niin metsäpolulle, rinteeseen kuin vuoristoon.

"Olemme ylpeitä ja innoissamme tästä jännittävästä yhteistyöstä yhden maailman johtavista urheilu- ja ulkoilujalkineiden valmistajan kanssa.  SCARPA sopii täydellisesti huolella suunniteltuihin ja toimiviin laadukkaiden tuotteidemme valikoimaan” kertoo Roswinin toimitusjohtaja Christopher Carlander.

Vahva perinne jossa ihminen on pääosassa

Jo vuonna 1956, jolloin ensimmäinen sukupolvi Parisotto aloitti SCARPA-matkansa, ymmärsivät he korkean laadun merkityksen, ja SCARPA:n ensimmäisistä kengistä tuli nopeasti suosittuja. Tänä päivänä SCARPA:n valikoima koostuu jalkineista niin ammattikiipeilijöille ja juoksijoille kuin urheilijoille ja ulkoilmassa viihtyville, ympäri maailmaa. SCARPA keskittyy innovatiivisella ja luovalla tavalla valmistamaan uniikkeja kenkiä haastaviin olosuhteisiin, painopisteenä ainutlaatuinen käyttäjäkokemus. 

”Liikeyrityksen tehtävä on tiedottaa markkinoille yrityksen arvot omien tuotteidensa kautta. Nämä arvot antavat elämää ja elinvoimaa ideoille ja projekteille. Tehtävämme ja arvojemme päähenkilöinä yhteistyökumppanimme ovat kiinteä osa liikeideaamme. Arvomme muuttuvat konkreettisiksi toimiksi. SCARPA on Premium tavaramerkki, joka  sopii täydellisesti ROSWin liiketoimintaan.  Heillä on pitkään kokemukseen perustuva reaktiivinen organisaatio ja todellinen, voimakas intohimo ulkoilmaelämään. Itsensä haastaminen, omistautuminen sekä vakaumus kehittyä jatkuvasti (kuin vuorille kiipeämisessä) ovat molempien yritysten työtapoja. Odotamme pitkää ja kestävää yhteistyötä.” Sanoo Francesco Favilli, SCARPAn myyntijohtaja.

For more information, please contact:
 
Customer service
Roswi AB
Phone: + 46 8 505 665 00
Email: info@roswi.fi
 
Cecilia Theisinger, PR Manager
Roswi AB
Phone: +46 8 505 665 27
Email:cecilia.theisinger@roswi.se
The product was added to your shopping cart