We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet
Kuva yllä vasemmalla: Grilli, sytytin ja hiiliä. Kuva yllä oikealla: Palojäljet terassissa tapahtuneen jälkeen.

Merinovillainen sankari – tositarina sukasta

Miten villasukasta tulee oikea sankari? Elämä tarjoaa loputtomasti yllätyksiä, ja joskus tarvitaan arkielämän sankaria, joka auttaa odottamattomassa tilanteessa. Tässä tarinassa apuna toimi Darn Tough -sukka.

Eräänä ihastuttavana alkukevään viikonloppuna Pohjois-Ruotsissa William ja hänen vaimonsa päättivät grillata. William haki grillin terassille, asetti sähkösytyttimen ja hiilet grilliin ja poistui paikalta muihin askareisiin. William oli suunnitellut latovansa kivilaattoja grillin alle, mutta eksyi muiden odottavien puuhien pariin. 

Puolisen tuntia myöhemmin William seisoi vaimonsa kanssa keittiössä, kun vaimo tokaisi yhtäkkiä aivan normaaliin puhetapaansa, että terassilta näytti tulevan savua. Katsottuaan ikkunasta William totesi vaimonsa olevan aivan oikeassa. Samalla hänen mieleensä pälkähti, että hän oli unohtanut asettaa kivilaatat grillin alle. 

William kiiruhti terassille, etsi käsiinsä hanskat ja tempaisi hehkuvan sytyttimen pois grillistä ja heitti sen maahan. Sitten hän nosti myös grillin maahan. Seuraavaksi hän lähti kiiruhtamaan kohti puutarhaletkua, joka roikkui talon seinällä terassin toisella puolella katsomatta lainkaan, mihin astui... William astui oikealla jalallaan suoraan hehkuvan kuuman sytyttimen päälle, joka sulatti sukan pohjan kokonaan.

Hän ravisti sytyttimen irti, valeli savuavan terassin vedellä ja huuhtoi sitten oman jalkansa. Darn Tough -sukka oli suojannut hänen jalkaansa palamiselta ja ottanut osuman hänen puolestaan. Ainoa jälki hänen omassa jalassaan oli muutamien juoksemisesta aiheutuneiden kovettumien värin muutos, mutta hän ei tuntenut kipua eikä rakkoja syntynyt. Williamista Darn Tough -sukat ovat erinomainen ostos. Hän aikoo myös asettaa kivilaatat grillin alle heti tilaisuuden tullen, eikä siirtää tehtävää myöhempään.

darn_tough_hero_sock.jpg
Kuva yllä vasemmalla: Sankari: Darn Tough -sukka, jonka uhraus pelasti Williamin oikean jalan. Kuva yllä oikealla: Grillin jättämät jäljet, mutta ei palohaavoja tai rakkuloita.

Kiitos Williamille mahtavasta tarinasta, joka päättyi hyvin hänen ja hänen jalkansa kannalta. Darn Tough -sukkien ”Guaranteed for Life” -motto tarkoittaa, että lähetimme tietenkin hänelle uuden sukkaparin. Toivotamme Williamille onnea seikkailuihin uusien sukkiensa kanssa, oli kyse sitten juoksusta, vaelluksesta tai grillaamisesta!

Kuva yllä vasemmalla: Sankari: Darn Tough -sukka, jonka uhraus pelasti Williamin oikean jalan. Kuva yllä oikealla: Grillin jättämät jäljet, mutta ei palohaavoja tai rakkuloita.

PS. Kiinnostaako Darn Tough -sukkavalikoima? Napsauta tästä

The product was added to your shopping cart