We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Original

Nordic Pocket Saw

Original

Nordic Pocket Saw

Nordic Pocket Saw -sahan alkuperäisversio on älykäs ja kevyt ketjusaha, joka mahtuu pieneen tilaan. Tämän ansiosta se on helppo ottaa mukaan reppuun tai kiinnittää vyölle. Se on täydellinen kumppani vaellusretkelle, kesämökille, prepper-pakkaukseen tai ajoneuvoon, oli kyse sitten autosta, skootterista tai mountainbikestä. Et koskaan tiedä milloin törmäät tuulen kaatamaan puuhun tai sinun on sahattava puita nuotiota varten.

Color: Punainen
Article number: 11001
EAN: 7350004340033

Lisätietoa Nordic Pocket Saw Originalista

Sahaketju on lämpökarkaistua hiiliterästä, sen pituus on 65 cm ja siinä on 33 hammasta, jotka on suunnattu molempiin suuntiin maksimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Kahvat ovat kulutusta kestävää nailonia ja ne ovat erityisen suuret, jotta saat mukavan ja varman otteen myös märkänä. Sahaketju on testattu ruotsalaisessa laboratoriossa ja tulokset osoittavat, että Original kestää voiman, joka on 20 kertaa suurempi kuin minkä ihminen pystyy tuottamaan käytön aikana.

Jotta sinulla olisi ketjusahasta iloa vuodesta toiseen suosittelemme, että pidät ketjun puhtaana, voitelet sen tavallisella teräketjuöljyllä ja teroitat sen 4 mm pyöröviilalla. Nordic Pocket Saw Original on saatavana kolmessa eri värissä ja sillä on 5 vuoden takuu.

Product specification

Article number: 11001
Brand: Nordic Pocket Saw
EAN: 7350004340033

Product measure

Height: 30 mm
Length: 119 mm
Width: 107 mm
Weight: g

Order pack

Height: 110 mm
Length: 130 mm
Width: 47 mm
Weight: g
Quantity: 1

Blister pack

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g
Quantity: 12

Video

Product sheet and images

Similar products

The product was added to your shopping cart