We're using cookies to give you a better experince of the website. Read more about cookies on roswi.fi

Hoppa till innehållet

Evolution S3

Cabeau

Evolution S3

Cabeau

Evolution S3 tuotemerkiltä Cabeau on myyntimenestys Evolution Pillow-tyynyn seuraaja. Tämä niskatyyny on pehmustettu memoryvaahdolla, joka mukautuu niskasi mukaan antaen pehmeän ja tukevan tuen. Niskatyyny on täydellinen varuste pitkälle matkalle tai esimerkiksi rannalle tuomaan pehmeää mukavuutta.

Color: Blue
Article number: TPEP2979
EAN: 0815158012979

Lisätietoja tuotteesta Evolution S3

Uutta Evolution S3 -matkatyynyssä on nopeasti kuivuva kangas, joka pitää sinut viileänä ja kuivana, sekä nauhajärjestelmä, jonka avulla tyynyn voi kiinnittää lentokoneen istuimeen. Jonka ansiosta pääsi ei pääse retkahtamaan eteenpäin.

Evolution Pillow-tyynystä tuli nopeasti suosittu ja sitä kuvaillaan ”maailman parhaaksi matkatyynyksi”, tästä voimme luonnollisesti olla vain samaa mieltä. Evolution S3 on Evolution Pillow-tyyny, jossa on kaikki edeltäjänsä hyvät ominaisuudet, sekä ripaus uutta. Evolution S3 -matkatyynyssä on nopeasti kuivuva kangas, joka pitää sinut kuivana ja viileänä, sekä  sisäänrakennettu nauhajärjestelmä.

Tyynyn sisällä oleva pehmeä ja muotoutuva vaahtomassa – memoryvaahto muotoutuu pään mukaan antaen kunnollisen tuen. Käytön jälkeen tyyny palautuu alkuperäiseen muotoonsa.

Säilytyspussi tiivistää tyynyn puoleen koostaan

Evolution S3 matkatyynyyn sisältyy säilytyspussi. Säilytyspussi tiivistää tyynyn puoleen koostaan, jonka ansiosta se vie vähemmän tilaa. Säilytyspussissa on kätevä vetoketju, sekä nauha jolla voit kiinnittää tyynyn matkatavaroihisi.

Product specification

Article number: TPEP2979
Brand: Cabeau
EAN: 0815158012979

Product measure

Height: 250 mm
Length: 125 mm
Width: 255 mm
Weight: g

Order pack

Height: 250 mm
Length: 125 mm
Width: 255 mm
Weight: g
Quantity: 1

Blister pack

Height: 0 mm
Length: 0 mm
Width: 0 mm
Weight: g
Quantity: 12

Video

Product sheet and images

Similar products

The product was added to your shopping cart